The Mighty Quest for Epic Loot

Namnet säger en hel del om vad spelet The Mighty Quest for Epic Loot har att erbjuda. Det är ett spel i genren som kommit att kallas Action-RPG och det finns faktiskt en del intressant som döljer sig i den stängda betan som spelet befinner sig i just nu.

The Mighty Quest for Epic Loot, som just nu finns i stängd beta har två lägen, Attack och Defend. I Defend-läget bygger du upp ett slott, liknande Dungeon Keeper, du sätter in monster, fällor och ordnar dina rum på ett så komplicerat sätt som möjligt för att förhindra att motståndare kommer åt din skatt i skattrummet.

I attack-läget attackerar du helt enkelt dina motspelares slott och försöker göra precis det de försöker förhindra. Du ska tugga dig igenom deras skelett, drakar och cykloper för att till slut ta dig fram till skattrummet och smita med all deras guld. Det är enkelt och roligt och en attack tar inte mer än ett par minuter. Tyvärr blir det lite väl mycket av grind då du måste tugga dig igenom oändligt med slott för att komma framåt, du samlar XP, pengar och en sorts blå valuta genom att lyckas med attacker. Dessa kan du sedan använda för att förbättra din karaktär eller ditt slott.

Det är väl värt att testa i alla fall och det går att komma med i betan, de har en betalvariant där du automatiskt kommer med och en möjlighet till att få spela gratis genom att bara anmäla sig. Du hittar spelet här.