Spel för regniga sommardagar

Sommaren är äntligen hör och mest av allt vill man bara vara ute. Man vill ta det lugnt på stranden eller i hängmattan. Men det är inte alltid detta går, och en av de stora bovarna är ofta vädret. Det svenska sommarvädret är som du vet väldigt nyckfullt och det kan därför vara bra att ha alternativ för de där regniga dagarna som vi vet kommer komma. En smula negativt förhållningssätt till den svenska sommaren men den har ju svikit oss förut om vi säger så. Idag ska vi därför tipsa om lite olika sorters spel som vi tycker gör sommaren än roligare.

Först och främst vill vi slå ett slag för sällskapsspel. Dessa har kanske minskat i popularitet i och med den tekniska utvecklingen men de håller än idag. Klassiker som Monopol, Risk eller Alfapet kan förgylla de mest mörka sommardagar.

En spelform som i viss mån konkurrerat ut sällskapsspel är tv-spelen. Detta är förståeligt då det finns tv-spel för i princip alla och de flesta är väldigt roliga, eller spännande om det är sådant man gillar. Det finns massvis med spel att ryckas med i som kommer få dig att glömma de regntunga skyarna utanför fönstret.

För dig som är lite äldre finns det också många spel att spendera tid med. Casinospel som roulette, poker eller spelautomater är väldigt roliga att spendera tid med. Vem vet, kanske kan du vinna lite pengar till och med. Om turen inte skulle vara på din sida har du i alla fall slagit ihjäl lite tid. Win win.