Rekommenderade spel

Vill du spela spel men har svårt att hitta ett roligt nytt spel att testa? Det kan vara svårt att hitta ditt favoritspel om du inte vet hur spelvärlden jobbar med spel. Vill du ha några tips på en gång, läs fortsättningen på denna artikel!

 

Här kan du få veta mer om klassiska spel.

Gristemat i din iPhone

Gillar du gristemat och har en iPhone är det här ett bra spel att testa. Det är uppföljaren till Angry Birds. Temat handlar denna gång om grisarna istället för fåglarna. Om du gillar lego och att bygga saker är det här ett rätt spel för dig.

Alien – inte så läskigt som det låter

Alien är ett spel som nyligen har introducerats av en känd tillverkare av kasinospel i NetEnt. Du kan spela den både i mobilen, på surfplattan och i din dator. Spelet är inte alls läskigt. Det är en spelautomat som har byggts i sann Alien-anda. Gillar du Alien-temat och äckliga varelser är det på tiden att känna av stämningen och testa spelet. Du kan antingen spela gratis eller för riktiga pengar

Precis som i Brasilien

Gillar du fotboll och ser fram emot sommarens VM? Känn dig precis som om du vore i Brasilien direkt i din TV-soffa! Koppla upp din spelkonsol till din smart-TV och börja spela FIFA World Cup 2014! Det återstår att se om de riktiga matcherna blir lika spännande som de du själv spelar hemma.

Candy Crush Saga – en succé utan dess like

Använder du Facebook som plattform för ditt spelande, är det svårt att undgå Candy Crash Saga. Om du inte har testat det spelet än är det ett måste. Det är precis som att gilla serier och inte ha sett klassikern Lost eller som att gilla bio men inte ha sett Avatar. Gillar du spel och är med på Facebook vet du kanske lite mer var du ska söka efter att ha läst denna artikel.