Pippi Pussel spel för barn

 

Nu är snart semestern här och kanske ska du åka långt tillsammans med familjen, då kan det vara skönt att se till att barnen har någon typ av vägunderhållning eftersom att det kan bli väldigt långtråkigt att åka längre sträckor.

Självklart kan man ladda ipads eller telefonerna med filmer men barnen brukar kunna bli rastlösa även av det, därför kan det vara ett bra komplement att ladda ner gratis spel via appstore så att barnen kan roa sig med kreativa, roliga och kluriga uppgifter vilket stimulerar dom och i bästa fall får dom att glömma alla återstående mil.

Filimundus har tidigare producerat spel som Pettsons Pussel och Pippi Långstrumps Memo, två väldigt uppskattade spel. Nu lanserar dom ytterligare en pusselapp där pusselbitarna illustrerar den tidlösa och omåttligt populära karaktären Pippi Långstrump och allt som finns i hennes fantastiska liv. Den här appen är något utöver det extra eftersom att du som förälder enkelt kan följa ditt barns utveckling och successivt öka på svårighetsgraden för barnet, på så vis lär sig barnet att lägga mer avancerade pussel vilket är positivt för självkänslan. Appen riktar sig till alla som vill lägga pussel, och tidigare erfarenhet av pussel läggande på iPad är alltså inte nödvändig, vem som helst kan spela spelet.

Har ni flera barn och tillgång till flera ipads kan det vara roligt och underhållande för barnen att tävla med varandra.

Trevlig semester!