Onlinespel

Det finns en uppsjö av spel på nätet. Här kan man faktiskt få riktigt svårt att välja.

Det finns mängder av enkla spel för de allra minsta barnen. Dessa kan vara lärorika även om de också är vanliga roliga spel. Det finns pussel och andra knep- och knåpspel. Det finns också vanliga sällskapsspel som man annars spelade vid köksbordet med sina vänner. Fia med knuff har blivit ett spännande spel när det finns i nätversion.

Fia

För barnen finns också många spel som utgår från de leksaker de leker med. Det finns spännande onlinespel där hjälten är Indiana Jones eller Shaggy i Scooby Doo. På senare tid har spel med Jack Sparrow som förgrundsfigur. Det är han som är hjälten i filmerna Pirates of the Caribbean. Det här är ofta mycket spännande spel och det gäller att barnen inte spelar för långa perioder. Det kan faktiskt bli lite jobbigt för dem. Om du vill hitta lite lugnare spel för de yngsta barnen kan du kolla in på Bollibompa. Här finns många olika hus uppe i headern där man kan välja vad man vill göra. I ett av husen kan man se tidigare Bollibompa-program och i andra spelar man enkla men stimulerande spel. Barnen brukar älska att vandra kring i Bollibompas värld!

För äldre

Har du blivit lite äldre vill du säkert ha andra spel än Fia med knuff. Vi kan rekommendera olika brädspel som till exempel Schack, Dam eller Monopol. Dessa spel är fantastiskt trevliga att spela på nätet. Det som är bra med att spela online är att det alltid finns någon därute som vill vara med och spela. Det gör att det alltid går att få till ett parti schack med en god vän om man känner för det.

Om man hellre vill prova på mer äventyrliga spel kan vi rekommendera denna hemsida. Betsson bjuder på en mängd roliga spel varav Casper är en liten favorit. Om du inte känner för spel med spöken för tillfället kan du istället prova Leprechaun Luck där det gäller att hitta en stor kruka med guld!