Mycket fotboll att spela på

Vi befinner oss i en väldigt spännande tid i fotbollsuniversumet. De flesta stora ligorna runt om i Europa närmar sig sitt slut, detta samtidigt som de svenska serierna rullar i gång. Det är som upplagt för många spännande matcher att spela på.

För oss som gillar att betta på sport är det en av de bästa tiderna på året just nu. Vi ska titta lite närmare på vad vi har att se fram emot framöver.

I Premier League ser Chelsea otroligt starka ut och kommer troligtvis att vinna ligan i maj. Bakom de ser det mer spännande ut i kampen om Champions League-platserna. Detta kommer innebära många spännande matcher, något som inbjuder till många roliga spel. Håll ögonen öppna!

I tyska Bundesliga ser Bayern München ut än en gång koras till tyska mästare. Bakom de lurar dock nykomlingarna Leipzig som gjort ett succéår och kommer troligtvis att få spela Champions League nästa säsong.

Spanska La Liga är som sig bör en kamp mellan de två giganterna Real Madrid och Barcelona. I vassen lurar dock Sevilla och kanske ett litet spel på de vore på sin plats?

I Italienska Serie A verkar Juventus gå en lyckosam vår till mötes.  Även här är dock kampen om Champions League platserna mer öppen vilket känns roligt då ligasegern redan känns klar.

Som grädde på moset rullar Damallsvenskan och Allsvenskan snart igång. Kommer Linköping att knipa guldet igen? Kommer något lag att utmana Malmö i år? Vilka lag kommer åka ur? Frågorna är många och kanske känner du att just du sitter på svaren. Varför inte klicka dig in på något av alla spelbolag som finns och betta lite? Lycka till!