Mobilspel

Antagligen har du hört om de stora mobilsuccerna Angry Birds och Subway Surfer. Även om du inte har spelat dem själv så har antagligen många runt dig nämnt dem. Kanske är det ditt barn som spelar och hela tiden laddar ned nya appar att testa. Det är ju så enkelt att vem som helst kan klara det.

MobilspelMånga riktigt välgjorda och populära spel är dessutom gratis, så det finns ingen ursäkt för att inte testa dem själv. Undantaget är om man är så pass gammaldags att man inte har en egen smartphone. Då är det kanske på tiden att man går och skaffar sig en.

Andra populära spel som inte är helt gratis kostar oftast under en tia och har du råd att köpa en bra smartphone så har du antagligen råd med att köpa spelen. I vissa spel kan man också köpa en premiumversion för att slippa irriterande reklam som annars dyker upp. Kanske är det just det som får dig att vilja betala för en app.

Oavsett vad din anledning är så kan det löna sig att ladda ned några av de mest populära spelen eller apparna till Android eller iOS beroende på vilket operativsystem din telefon har. Det värsta som kan hända är ju att du inte gillar spelet och då är det inte svårare än att du avinstallerar det. Har du testat mobilspel så vet du i alla fall vad dina kompisar pratar om när de nämner spel som exempelvis Order & Chaos Online som blev kårat till veckans mobilspel i Sverige för en tid sedan. Det sistnämnda spelet kostar cirka 50-100 kronor och finns till både iOS, Android och Windows Phone. Så om du inte har en murstenslur från 90-talet så skadar det inte att hålla sig uppdaterad på vad som finns där ute!