Football Manager 2017

I detta inlägg tar vi temperaturen på Football Manager 2017 och ser vad den nya versionen har att bjuda oss på. Vi kan direkt säga att mycket har förbättrats, något som i och för sig var väntat.

En rad förbättringar

Årets upplaga av Football Manager är bättre än aldrig förr. Ja, lite sådär som det brukar vara med nya versioner av spel i största allmänhet. Förutom att alla laguppställningar och andra saker är uppdaterade, så bjuder även denna upplaga på en uppdatering av matchmotorn, som numera både ser betydligt snyggare ut, vilka grafikinställningar som än används, och som fungerar enormt mycket bättre än tidigare. Spelet blir mindre hackigt och därigenom även mera följsamt och påminner numera faktiskt en hel del om riktiga fotbollsmatcher, där spelarna kan ta blixtsnabba beslut inom loppet av några hundradelar. Allt har helt enkelt förbättras i årets upplaga av Football Manager och fansens beröm lär inte vänta länge.

Se till att visa polarna vem som är bäst

Nu är det alltså upp till dig att återigen visa polarna vem som dominerar som tränare även detta år. Onlineläget gör detta enkelt, vilket gör att det inte längre går att dividera om vem som är bäst. Resultaten kommer avgöra detta automatiskt.

Gå från spel till verklighet

Många fans av Football Manager går förr eller senare vidare ifrån spelet för att testa sina vingar vad gäller vanlig fotboll. Vi menar inte att de får ta över några av toppklubbarna ute i världen, utan snarare att de testar på andra fotbollsrelaterade hobbies som är lite åtkomligare. En del tar sig an ett lag i de lägre divisionerna i fotboll, eller ett ungdomslag, och andra börjar att oddsa på fotboll med en seriösare inställning än innan, där man ser till att lära sig allt man kommer över och vara ständigt uppdaterad. En del lyckas självfallet rätt bra med det dom tar sig an, och det är rätt roligt när man inser att allt, på sätt och vis, började med ett datorspel.